"Ми не прискорюємо процеси. Ми терплячі. І це того варто". Так кажуть про себе чеські пивовари Lobkowicz, які варять першокласне пиво з 1298 року. Але традиція не означає старомодність.

Зберігаючи досвід століть, сучасні пивовари постійно експериментують. Результатом задоволені покупці – група «Пивовари Лобковіц» успішно конкурує з пивними гігантами SAB Miller и Staropramen.

Один з секретів успіху полягає в тому, що пивовари варять крафтове пиво, тобто напої мають характер та душу. Зараз група «Пивовари Лобковіц» об’єднує сім брендів та має сім регіональних пивоварень. Унікальність стратегії Lobkowicz полягала в тому, що зберігаючи автономність своїх пивоварень, керівники вносили їх до єдиної системи логістики, дистрибуції та маркетингу. Тому зараз, не дивлячись на те, що це пиво є дійсно високоякісним та імпортним, ціна на нього доступна кожному.

Наразі група пивоварень варить 60 сортів пива. Жодних хімічних домішок – виключно вода солод, хміль та дріжджі власного виробництва, наголошують у компанії. Продукцію експортують у 30 країн, Україна – в тьому списку.

Флагманом бренду є преміум лагер Lobkowicz - спадщина аристократичного роду. Це справжня трикратно охмілена «Дванадцятка» щільністю 12,2%.

Алк: 4,7 %

IBU 33
EPM: 12,2

У лінійці представлене і пиво безалкогольне Premium Lobkowicz. Трикратне охмілення сортом жатецького хмелю «ранній рум'янець» і «Преміант» в поєднанні з холодним охміленням сортом «Каскад» дає пиву освіжаючий і виражений хмільний аромат. Завдяки використанню особливого штаму дріжджів, пиво містить зовсім невелику кількість алкоголю. Максимально наближене за повнотою смаку до алкогольного пива.